ADVERTIMENT: AQUESTA WEB MOSTRA VÍDEOS I IMATGES MOLT FORTES D'AVORTAMENTS. PER TANT NO L'HA DE VEURE CAP NEN O NENA.

 

SI ETS UN MENOR NO HI ENTRIS.

 

SI ESTÀS CONTEMPLANT UN AVORTAMENT, ET SUPLIQUEM QUE MIRIS ATENTAMENT AQUEST VÍDEO ABANS DE PRENDRE UNA DECISIÓ. L'AVORTAMENT ÉS PRENDRE UNA VIDA INNOCENT I VIOLA EL MANAMENT DE DÉU: “NO MATARÀS”. LA VIDA ÉS DO DE DÉU, ÉS SAGRADA, I SOLS DÉU LA DÓNA I LA PREN.

 

SI CREUS QUE ESTÀS EMBARASSADA I NECESSITES AJUDA NO DUBTIS A POSAR-TE EN CONTACTE AMB NOSALTRES. A CATALUNYA HI HA MOLTA GENT A FAVOR DE LA VIDA I NO FALTARAN LES AJUDES PER QUE PUGUIS TENIR EL TEU FILLET O LA TEVA FILLETA. HI HA RESIDÈNCIES PER A MARES SOLTERES, I TOTA MENA D’AJUTS, PRIVATS I DEL GOVERN, PER AJUDAR LES MARES AMB DIFICULTATS.

 

SI HAS AVORTAT, NO ET DESANIMIS. DÉU T'ESTIMA AMB UN AMOR ETERN, DES DE SEMPRE I PER SEMPRE. SI ETS CREIENT, POTS DEMANAR PERDÓ DE COR AL DÉU DE LA VIDA (SI ETS CATÒLICA, A MÉS, AMB LA CONFESSIÓ POTS RECONCILIAR-TE AMB DÉU I AMB L'ESGLÉSIA, PERÒ TINGUES ES TRACTA D'UN PECAT MOLT GREU). SI NO TENS FE EN DÉU NO ET DESESPERIS. EN QUALSEVOL CAS, NO DUBTIS DE L'AMOR QUE DÉU ET TÉ. QUAN LA BÍBLIA PARLA DE LES ENTRANYES DE MISERICÒRDIA DE DÉU, PARLA DEL "RAHAMIM" DE DÉU, QUE EN HEBREU VOL DIR LITERALMENT  "L'ÚTER MATERN" DE DÉU: DÉU ÉS PARE I MARE, HEM SORTIT DE LES SEVES ENTRANYES, SOM FRUIT DEL SEU AMOR ETERN PER CADASCUN DE NOSALTRES PERSONALMENT.

 

ADVERTENCIA: ESTA WEB MUESTRA VIDEOS E IMÁGENES MUY FUERTES DE ABORTOS. POR LO TANTO NO LO DEBE VER NINGÚN NIÑO O NIÑA.


SI ERES UN MENOR NO ENTRES.


SI ESTAS CONTEMPLANDO UN ABORTO, TE SUPLICAMOS QUE MIRES ATENTAMENTE ESTE VIDEO ANTES DE TOMAR UNA DECISIÓN. EL ABORTO ES ELIMINAR UNA VIDA INOCENTE Y VIOLA EL MANDATO DE DIOS: “NO MATARÁS”. LA VIDA ES DON DE DIOS, ES SAGRADA, Y SOLO DIOS LA DA Y LA QUITA.

SI CREES QUE ESTÁS EMBARAZADA Y NECESITAS AYUDA NO DUDES A PONERTE EN CONTACTO CON NOSOTROS. EN CATALUNYA HAY MUCHA GENTE A FAVOR DE LA VIDA Y NO FALTARÁN LAS AYUDAS PARA QUE PUEDAS TENER TU HIJITO. HAY RESIDENCIAS PARA MADRES SOLTERAS, Y TODA CLASE DEAYUDAS, PRIVADAS Y DEL GOBIERNO, PARA LAS MADRES CON DIFICULTADES.

 

SI HAS ABORTADO NO TE DESANIMES. DIOS TE AMA CON UN AMOR ETERNO, DESDE SIEMPRE I PARA SIEMPRE. SI ERES CREYENTE, PUEDES PEDIR PERDÓN DE CORAZÓN AL DIOS DE LA VIDA (SI ERES CATÓLICA, ADEMÁS, CON LA CONFESIÓN TE PUEDES RECONCILIAR CON DIOS Y CON LA IGLESIA, PERO TEN EN CUENTA QUE SE TRATA DE UN PECADO MUY GRAVE). SI NO TIENES FE, NO TE DESESPERES. EN CUALQUIER CASO, NO DUDES DEL AMOR QUE DIOS TE TIENE. CUANDO LA BIBLIA HABLA DE LAS ENTRAÑAS DE MISERICORDIA DE DIOS, HABLA DEL "RAHAMIM" DE DIOS, QUE EN HEBREO SIGNIFICA LITERALMENT EL "ÚTERO MATERNO" DE DIOS: DIOS ES PADRE Y MADRE, HEMOS SALIDO DE SUS ENTRAÑAS, SOMOS FRUTO DE SU AMOR ETERNO POR CADA UNO DE NOSOTROS PERSONALMENTE.

 

Mossèn Joan Manuel Serra, prevere

Tel. 667.005.844 e-mail: joan_manuel_s@hotmail.com

 

ENTRAR