Metges catòlics volen la dimissió de Geli pel suport a les clíniques avortistes després d'un cas "pitjor que Auswitch"
07/01/2008 20:04

BARCELONA, 8 de gener (EUROPA PRESS)

El president de la Federació Internacional de Metges Catòlics, Josep Maria Simón, ha demanat avui la dimissió de la consellera de Salut, Marina Geli, per seguir donant suport a les clíniques avortistes després de descobrir-se els casos de suposades interrupcions de l'embaràs il·legals en diverses clíniques barcelonines, un cas que ha considerat "pitjor" que el que va passar al camp de concentració d'Auswitch.

En declaracions a Europa Press, Simón ha considerat "inacceptable que la consellera se situï al costat de les clíniques", i ha recordat que una investigació prèvia del departament que dirigeix "no va detectar irregularitats quan s'estaven triturant fetus de set i vuit mesos". "L'enviaries a l'infern d'Auswitch i no hi trobaria res", ha dit en al·lusió a Geli.

Per Simón, la falta de resultats de la investigació de la Conselleria de Salut suposa "com a mínim una negligència, i com a màxim un encobriment". A més, ha sostingut que el cas ha creat "la pitjor crisi d'ètica mèdica en anys" i, davant seu, "la consellera no ha reaccionat".

"Som la vergonya del món perquè tenim una autoritat sanitària que no fa la seva feina", ha assegurat.


Entrevista al Dr. Simón Castellvi (MP3)