(Feu clic sobre les notes per escoltar la cançó)

 

NO SE PUEDE SEPULTAR LA LUZ,

NO SE PUEDE SEPULTAR LA VIDA,

NO SE PUEDE SEPULTAR A UN PUEBLO QUE BUSCA LA LIBERTAD

 

COMO ESTRELLAS (ELS NENS I LES NENES NO NASCUTS/DES) SIEMPRE BRILLARÁN, PORQUE AUN MUERTOS SEGUIRAN VIVIENDO, PORQUE EL PUEBLO NACE CADA DIA CAMINANTE DE LA VERDAD

 

R. CANTARAN POR LOS CAMINOS Y SU VOZ RESONARA A LO LARGO DE TODA LA HISTORIA COMO, UN ECO QUE SIEMPRE SE OIRÁ. A LO LARGO DE TODA LA HISTORIA DESAFÍO QUE NO ACABARÁ.

 

NO PODRAN AMORDAZAR SU VOZ PORQUE ES FUERTE EL GRITO DE LOS HOMBRES (MÉS ENCARA EN CRIT DE L'INFANT DESTROSSAT EN EL SI DE LA SEVA MARE) QUE SE UNEN COMO UN ARCO IRIS EN ABRAZO DE MAR A MAR (1.000.000. DE VIDES AVORTADES VIOLENTAMENTE, EN ELS 20 ANYS DES DE LA DESPENALITZACIÓ DE L'AVORTAMENT A ESPANYA).

 

Y SI NO LAS PIEDRAS GRITARAN LA INVENCIBLE CAUSA DE LOS POBRES (DELS MÉS FEBLES I POBRES: ELS NO NASCUTS...PRIVATS VIOLENTAMENT DEL SEU DRET MÉS ELEMENTAL A NÉIXER, DEL SEU DRET MÉS ELEMENTAL A LA VIDA!!) LA ESPERANZA DE UNA TIERRA JUSTA QUE AMENECE CON ANSIEDAD.

 

R. CANTARAN POR LOS CAMINOS Y SU VOZ RESONARA, A LO LARGO DE TODA LA HISTORIA COMO, UN ECO QUE SIEMPRE SE OIRÁ. A LO LARGO DE TODA LA HISTORIA DESAFÍO QUE NO ACABARÁ.

 

NO ES POSIBLE DETENER EL SOL NO ES POSIBLE CONTROLAR AL VIENTO NO ES POSIBLE APRISIONAR EL RIO, TORRENTE DEL ANCHO MAR. PORQUE EL VIENTO SOPLA AQUI Y ALLÁ.  PORQUE EL FUEGO QUEMA LAS MONTAÑAS. PORQUE EL RIO ARRASA LAS QUEBRADAS, CAMINO DE UN MAS ALLA (TOTS ELS VIVENTS ESTEM EN EL RIU DE LA VIDA QUE ENS PORTA A TOTS A L'OCEÀ INFINIT DE L'ETERNITAT, EN DÉU PARE I MARE* DE TOTS, MISTERI INFINIT DE VIDA I DE COMUNIÓ PERSONAL: PARE, FILL I ESPERIT SANT, ESPERIT D'AMOR SENSE FI).

 

R. CANTARAN POR LOS CAMINOS Y SU VOZ RESONARA A LO LARGO DE TODA LA HISTORIA COMO, UN ECO QUE SIEMPRE SE OIRÁ. A LO LARGO DE TODA LA HISTORIA DESAFÍO QUE NO ACABARÁ.

 

 

 

Lletra i música de: (Juan Antonio Espinosa)
Allò entre parèntesi i subratllat, és afegit al text original.

 

* Quan la Bíblia parla de les "entranyes" de misericòrdia de Déu, parla del "Rahamim" de Déu, en hebreu, literalment "l'úter matern" de Déu: Déu és PARE I MARE, hem sortit de les seves entranyes, som fruit del seu AMOR ETERN!!

 

 

 

CATALUNYA, SÍ!!

 

AVORTAMENT, NO!! (ART. 41.5)
Aquest nou estatut, NO GRÀCIES!!

Aquesta pàgina expressa la veu de la meva consciència cristiana

Mn. Joan Manuel Serra i Oller, prevere - Parròquia. Pl. Dr. Salvans 1 - Sant Sadurní d'Anoia 08770

Tel. 667005844. DNI: 46141583 – H  -  e-mail: joan_manuel_s@hotmail.com
(ENRERE/ATRÁS)