Crònica d’una lluita A FAVOR DE LA VIDA
SI ELS CRISTIANS CALLESSIN, CRIDARIEN LES PEDRES

 

Divendres, 2 de juny de 2006

 

GINEMEDEX, APARENTMENT LA "CAMPIONA EUROPEA DE L'AVORTAMENT"

 

Descoberta de la clínica avortista, aparentment la "campeona d'Europa" de l'avortament: Ginemedex, C. Dalmases, 61, sota el passeig de la Bonanova, tocant a Escoles Píes, prop del Molt Il·lustre Col·legi de Metges de Barcelona. Clínica denunciada repetidament per violar la llei i fer avortaments il·legals. Sembla ser que hi vénen centenars de noies i dones angleses a fer aquí allò que allí encara no es pot fer: avortament de 8 mesos i més.

 

Abans s'anava a Londres, ara de Londres es ve a Barcelona.

 

L'administració autonòmica i central no investiguen a fons els, sembla ser, nombrosos avortaments il·legals.

 

El reportatge, recull d'articles es esfereidor:

"Prohibido maltratar animales, pero Ginemedex sigue impune".

 

S'hi fa una pregària, organitzada per Hazte Oir, cada dia 11 de mes.

 

S'ha de fer quelcom més que una pregària un cop al mes???

 

Aborto por nacimiento parcial

"Abortar bebés muy desarrollados implica técnicas más complicadas, como el "aborto por nacimiento parcial" (se extrae todo el bebé menos la cabeza; se mata al bebé introduciendo unas pinzas por la base de su cuello, tras la nuca; se aspira la masa encefálica, colapsa en cráneo y se saca el bebé ya muerto*). La clínica Ginemedex, en la calle Dalmases de Barcelona realiza este tipo de prácticas, por las que cobra mucho más que por un aborto en el primer trimestre, y recibe numerosas muchachas embarazadas del Reino Unido y otros países europeos."

(Font: http://www.forumlibertas.com/frontend/forumlibertas/noticia.php?id_noticia=4886)

*"durante todo el proceso, ha estado agitando su pequeño cuerpo para tratar inútilmente de defenderse."

 


 

12-27 de maig

    Diàleg, per e-mails amb una internauta, antiga escolaneta de Sant Sadurní, molt crítica amb la web. Evolució de la imatge de la web.

______________________________________

 

Dissabte, 27 de maig de 2006

    Carta oberta d’un prevere català a l’Església Catalana.

 

Diumenge, 28 de maig de 2006

 

Conversa amb una col·laboradora parroquial, mare de l’escolaneta de 13 anys, abans de començar al missa.

 

Col·laboradora: He pensat en allò que em va dir, mossèn sobre la qüestió de l’avortament en aquell article de l’estatut. Però, mossèn, si jo no avorto, què importa que hi hagi lleis que permeten l’avortament, si jo no ho faré.

 

Mossèn: Pensa que l’estatut és una llei molt especial. És una llei marc, que estableix uns criteris de fons. Si l’avortament queda inclòs en el nou estatut, aleshores, com a catalans l’acceptem oficialment. Acceptant l’estatut amb l’avortament estem dient que “no n’hi ha per tant”, que “no passa res” i sí que passa. És un crim, és l’assessinat de l’ésser humà més feble entre nosaltres, el que encara no ha nascut, el que encara no té ni veu ni vot. Si col·lectivament acceptem que aquest crim espantós sigui despenalitzat, aleshores estem dient a la nostra gent que es pot matar algú i que no passa res. Aquest és un camí molt perillós que ens portaria a una societat que no respecta la vida, una societat més violenta i inhumana del que ho és ara, que ja ho és molt. Hem de mirar que Catalunya sigui més humana i menys violenta, no més inhumana i més violenta.

 

Col·laboradora: Mossèn, pensi que això de l’acceptació de l’avortament com una cosa ben natural ja fa temps que dura. Jo quan vaig tenir la meva filla, que ara té 13 anys, jo en tenia 45 i el metge del “seguro” em va dir que, donada la meva edat, seria bo que “em fes la prova”, per veure si la criatura “venia bé o no”. Si “no venia bé”, aleshores, em va dir que fàcilment podia avortar i que m’entrava “pel seguro”. És a dir que el metge m’animava a fer-me la prova i m’animava a avortar si fos necessari. Jo li vaig dir que no em faria cap prova. El resultat és aquesta nena tan maca que tens aquí d’escolaneta.

 

EL CRIT SILENCIÓS. Incorporo a la web l’enllaç al vídeo sobre un avortament d’11 setmanes gravat als EE.UU. d’Amèrica, a partir d’una ecografia de tot el procés. “El crit silenciós” (The Silent Scream). L’ecografia capta molt bé com l’infant d’11 setmanes lluita desesperadament per evitar l’eina del metge avortista. Evidentment no pot evitar que finalment li destrossi tot el cos i es veu l’expressió de dolor i esgarrifança de la criatura. Tot el cos es succionat i destrossat per una poderosa aspiradora i el cap, que queda dins de l’úter, és esclafat amb unes pinces. El metge i l’anestesista, per desdramatitzar tot el procés, parlen del cap del fetus a esclafar, que apareix en pantalla, com de “number one”. Sembla ser que tant el metge que va intervenir en aquest avortament com l’avortista responsable de la filmació, van quedar tant impressionats del que van veure, especialment aquell crit silenciós, que mai no s’havia vist abans, que mai més no van participar en cap altre avortament.

 

Dades del nombre d’avortaments al món, des de 1973 (any de la despenalització als EE.UU.): més de 1.401.000.000. en tot el món.
Als EE.UU., 1.500.000. cada any, més de 47.000.000. des del 1973. Durant el temps en que l’avortament va ser penalitzat, fins el 1973, hi havia uns 100.000 avortaments l’any, tots il·legals. La xifra es va disparar amb la despenalització fins arribar ràpidament a la xifra actual de 1.500.000. l’any, en aquell país.

A Espanya, varen ser 85.000 l’any 2004 (no hi ha dades oficials encara del 2005) i quasi 1.000.000. des de la despenalització, fa 20 anys.

 

D'aquí i d'allà: a favor in en contra

Un humil camioner, defensor de la vida, detingut. Passa tot un dia rere reixes, per escriure "assassins" a la paret de la clínica avortista sota casa seva. El jutge li va parlar malament i va restar incomunicat quasi 24 hores, per defensar la VERITAT.

Dins el mateix article: "Se acaba el 'problema' por sólo 330 euros".
http://www.solidaridad.net/vernoticia.asp?noticia=2643

 

ABORTO: Rechazamos el aborto porque somos de izquierdas. Escucha este interesante reportaje sobre las sufragistas. El aborto es reaccionario, una forma de violencia y de dominación contra la mujer y el niño. El aborto oculta una forma de utilitarismo del hombre a la mujer. 1982 Manifiesto: Rechazamos el aborto porque somos de izquierdas.
http://www.solidaridad.net/noticias.php?not=3990

 

Lley de despenalització de l'avortament. 1985.

 

Asociación denuncia que reforma de ley del aborto es engaño a mujeres.

 

Los obispos rechazan la ampliación del aborto, las uniones homosexuales y la reproducción asistida

 

Centro de derechos reproductivos. Nuestra Misión: El Centro de derechos reproductivos es una ONG dedicada a promover la igualdad de las mujeres en todo el mundo, garantizando sus derechos reproductivos como derechos humanos. Los derechos reproductivos, base de la autodeterminación de las mujeres sobre sus cuerpos y su vida sexual, son decisivos para que éstas alcancen su máximo potencial...

(Aquesta web avortista palesa els mateixos criteris que l'article 41.5 del nou estatut: el dret de la dona "al seu propi cos". No es parla del dret de la personeta que s'està formant i que també ha de ser defensada; que ha de ser defensada per sobre de tot, ja que és el més feble i indefens. La web fa un repàs interessant sobre la situació legal de l'avortament arreu del món).

 

Manifiesto contra una ley de aborto y a favor de la paz. "Construyamos la paz, apoyemos la vida".

 

Cualquier despenalización del aborto basada en un sistema "de plazos" es en España abiertamente inconstitucional, porque la vida del feto quedaría completamente desprotegida, entregada a la decisión absolutamente discrecional del médico o de la madre. El aborto es en España hoy por hoy un delito despenalizado en determinados casos que se consideran extremos (aunque en la práctica sea casi libre, por incumplimiento de la ley).

 

http://www.hayalternativas.org/:

Centros de ayudas para madres en dificultades (por provincia)

 

Iniciativas en defensa de la vida

 

Recursos informativos sobre la vida humana i el aborto

http://www.hazteoir.org/ La web del ciudadano activo:

El nuevo Estatuto de Andalucía pretende imponer la ideología de género a todos los andaluces

El aborto llega a Colombia de la mano de la ONU

SI ELS CRISTIANS CALLESSIN,
 CRIDARIEN LES PEDRES:

(Intromissió inacceptable?? L'executiu català va evitar ahir fer cap comentari. Sí que, en canvi, va sortir al pas ICV. El vicepresident de la formació ecosocialista, Jordi Guillot, va titllar de "nova intromissió inacceptable de l'Església" que els bisbes alertin dels perills de l'Estatut. Guillot no veu cap diferència entre l'arquebisbe de Madrid, Antonio María Rouco Varela, la Conferència Episcopal Espanyola i els bisbes catalans.
http://www.avui.cat/avui/diari/06/abr/26/188298.htm

Com millor estan els bisbes és callats??? "A la pantalla 2 (del "joc del bisbe") hi ha el bisbe demanant el vot negatiu en el referèndum de l'Estatut perquè pot obrir la porta a "desenvolupaments legislatius posteriors on es prenguin decisions contràries a la moralitat cristiana". Novament el jugador pot estar d'acord o no amb l'afirmació. Però si hi està en contra és molt possible que pensi que com millor estan els bisbes és callats."
Web dels apòstates de Mallorca: http://bloc.balearweb.net/post/603/14065)

Recentment en una església del Penedès,
la mare de l'escolaneta em deia:

Mossèn, pensi que això de l’acceptació de l’avortament com una cosa ben natural ja fa temps que dura. Jo quan vaig tenir la meva filla, que ara té 13 anys, jo en tenia 45 i el metge del “seguro” em va dir que, donada la meva edat, seria bo que “em fes la prova”, per veure si la criatura “venia bé o no”. Si “no venia bé”, aleshores, em va dir que fàcilment podia avortar i que m’entrava “pel seguro”. És a dir que el metge m’animava a fer-me la prova i m’animava a avortar si fos necessari. Jo li vaig dir que no em faria cap prova. El resultat és aquesta nena tan maca que tens aquí d’escolaneta.

Fa pocs dies a Barcelona

"Una noia boliviana, fa uns dies em va dir que ja havia pagat els 400 euros per avortar el seu fillet de més de 5 mesos. Es va aixecar de la clínica i va marxar de vergonya. Volia avortar perquè no tenia papers i el seu company, també sense papers, té una feina poc estable. Els vaig dir que a Catalunya hi ha molta gent a favor de la vida i que no faltarien les ajudes: han decidit tenir el seu fillet."


Aborto por nacimiento parcial

"Abortar bebés muy desarrollados implica técnicas más complicadas, como el "aborto por nacimiento parcial" (se extrae todo el bebé menos la cabeza; se mata al bebé introduciendo unas pinzas por la base de su cuello, tras la nuca; se aspira la masa encefálica, colapsa en cráneo y se saca el bebé ya muerto). La clínica Ginemedex, en la calle Dalmases de Barcelona realiza este tipo de prácticas, por las que cobra mucho más que por un aborto en el primer trimestre, y recibe numerosas muchachas embarazadas del Reino Unido y otros países europeos."

(Font: http://www.forumlibertas.com/frontend/forumlibertas/noticia.php?id_noticia=4886)

*"durante todo el proceso, ha estado agitando su pequeño cuerpo para tratar inútilmente de defenderse."


85.000 AVORTAMENTS L'ANY A ESPANYA (DADES DEL 2004)
(FONT)

1.000.000. D'AVORTAMENTS A ESPANYA ELS DARRERS 20 ANYS DES DE LA DESPENALITZACIÓ D'AQUEST CRIM QUE CLAMA AL CEL (AVORTAMENTS "IL·LEGALS" DE FINS ELS 9 MESOS PER INCOMPLIMENT DE LA LLEI: AIXÍ HO DENUNCIA EL MOVIMENT A FAVOR DE LA VIDA AL NOSTRE PAÍS)
(FONT)

El aborto ya está ampliamente “despenalizado” en España. Casi todos (los abortos en España) se acogen al supuesto de “Peligro psíquico para la madre”, que al no indicar permite abortar hasta los 9 meses de gestación dentro de la ley. Este supuesto es un coladero para cualquier aborto, pues no se controla debidamente. Por lo tanto, en España ya se practica un total aborto “libre” o “descontrolado”, para gran negocio de los centros abortistas.

(FONT)

 

1.400.000.000. D'AVORTAMENTS AL MÓN DES DE 1973 EN QUE ES VA DESPENALITZAR L'ASSASSINAT DE L'INFANT EN EL VENTRE DE LA SEVA MARE ALS EE.UU. D'AMÈRICA (LA NACIÓ MÉS VIOLENTA DEL MÓN, PERÒ TAMBÉ LA NACIÓ QUE LIDERA LA LLUITA PER LA VIDA)
(FONT)

300 A 400 EUROS PER AVORTAMENT. UNA INDÚSTRIA DE LA MORT QUE MOU MILES DE MIL·LIONS D'EUROS ARREU DEL MÓN, AMB LA PARTICIPACIÓ DEL CRIM ORGANITZAT EN LES CADENES DE CLÍNIQUES DE LA MORT (AIXÍ ES DENUNCIA AL VÍDEO "EL CRIT SILENCIÓS)

DAVANT D'AQUEST VÍDEO, PER ECOGRAFIA DE L'ASSESSINAT D'UN ÉSSER HUMÀ DEL TOT INNOCENT I DEL TOT INDEFENS, DESPRÉS DEL LES 12 SETMANES DE LA SEVA CONCEPCIÓ, SIMPLEMENT SOBREN LES PARAULES.

EL EL VÍDEO S'EXPLICA QUE QUAN EL "METGE" AVORTISTA HA SUCCIONAT O HA DESTROSSAT EL COS DE L'INFANT DE 12 SETMANES DINS DE L'ÚTER DE LA SEVA MARE, EL CAP, QUE QUEDA A DINS, ES ESCLAFAT PER UNES PINCES ESPECIALS. EL "METGE" I L'ANESTESISTA TENEN UN LLENGUATGE CODIFICAT QUE ELS PROTEGEIX DE L'HORROR DEL QUE ESTAN FENT. L'ANESTESISTA PREGUNTA AL "METGE" AVORTISTA SI JA HA TRET "NUMBER ONE", REFERINT-SE AL CAP D'ALLÒ QUE ERA L'INFANT: "JA HA SORTIT 'NUMBER ONE'", ÉS A DIR, "JA HEM ACABAT??".

SI ELS CRISTIANS CALLESSIN, CRIDARIEN LES PEDRES:

CATALUNYA, SÍ

CATALUNYA AVORTISTA, NO!!!!

MAI DE LA VIDA

NO AMB EL VOT DELS CRISTIANS!!

CATALUNYA, SÍ!!

Vídeo d'avortament de 12 setmanes. "EL CRIT SILENCIÓS". I situació dels avortaments als EE.UU.
 

AVORTAMENT, NO!! (ART. 41.5)
Aquest nou estatut, NO GRÀCIES!!

Aquesta pàgina expressa la veu de la meva consciència cristiana

 

Carta oberta d’un prevere català a l'Església de Catalunya / crònica de la lluita
Catalans(es), Tinguem seny, no ens precipitem vers la immoralitat!!


Dossier complert de la web en word:
 part1 (45 pàgines / 1,3MB), part2 (44 pàgines / 2,1MB), sencer (88 pàgines / 3,4MB)

Text Mare Teresa i Cas Horror Ginemedex / Cas Ginemedex i Aturem el Genocidi

Música religiosa de fons, d'un recent pelegrinatge a Terra Santa: música I, II

 

Mn. Joan Manuel Serra i Oller, prevere 
 

========================

Petició de col·laboració: estimat(da) internauta, s'accepten tots els suggeriments i idees per fer més efectiva aquesta lluita PRO VIDA a Catalunya en aquests moments. També són benvingudes les informacions diverses sobre l'avortament i la lluita per la Vida a casa nostra i arreu del món.

(enrere)