UNA CATALUNYA MÉS RICA PERÒ MÉS INHUMANA (castellano)

 

Cançons provida. Web Vida Humana Internacional. Espereu un minut per escoltar la cançó un cop seleccionada.

Avortament pe naixement parcial: un infanticidi "amb totes les de la llei".

Avortament per naixement parcial a Catalunya:
 un infanticidi "amb totes les de la llei".
Cristians de Catalunya, fins quan callarem??

 

Parem l'avortament ara, JA!!

Uneix-te al Yahoo Group: "Aborto Nunca más". 
Passa la veu!! Acabem amb l'avortament per sempre!!

 

La realitat crua i dura del crim de l'assassinat de l'infant no nascut:

(Moviment provida, USA)

(Perquè mostrar fotos d'avortaments? Resposta de "Sacerdots a favor de la Vida". EE.UU. d'Amèrica)

 

Una mare soltera, en un fòrum de la web Abort73.com:

 

"I am a single mother of one child and never in my life did the word abortion cross my mind. I would never kill a child. I love my son. This needs to become illegal in the whole world! We need to stop this from happening ever again. What in the world are these women thinking when they decide "okay I think I am going to kill my baby today" NO NO NO NO! Why? I really cannot grasp why they do it. This is a terrible thing. I can't even find the right word to describe how terrible this really is.
Lets stop this now."

-------------

"Sóc una mare soltera d'un nen i mai en la meva vida se'm va creuar per la meva ment la paraula ‘avortament’. Mai mataria a un nen. Estimo el meu fill. Això ha d'arribar a ser il·legal en el món sencer! Necessitem parar això perquè no succeeixi mai més. Que pensen aquestes dones quan decideixen "crec que avui vaig a matar al meu bebé." NO NO NO NO! Per què? Realment no puc ni comprendre perquè ho fan. Això és una cosa terrible. No puc ni tan sols trobar la paraula exacta per a descriure com n’és de terrible això realment.
Parem això ara, ja!!"

 


 

JOSEP LLIMONA I BRUGUERA  (1864-1934). El Desconsol. Davant del Parlament de Catalunya.UNA CATALUNYA MÉS RICA PERÒ MÉS INHUMANA

 

Avui Catalunya és més rica i una mica més poderosa, però també és més inhumana i més violenta. L'estatut anterior no recollia el dret de la dona embarassada a fer el que vulgui, quan vulgui, amb "el seu propi cos", com ve a dir molt astutament l'article 41.5 del nou estatut.

 

Avui a Catalunya s'afiança com la capital de l'avortament a Europa. Fa temps que vénen de Londres, i d'altres llocs d'Europa, a fer aquí allò que allí encara es un crim penalitzat: autèntics infanticidis legals de criatures a punt de néixer: 7, 8 i fins a 9 mesos. En unes clíniques de la part alta de Barcelona (la més famosa: GINEMEDEX, C. Dalmases, 61, prop d’Escoles Pies / Passeig Bonanova), qualificades de "camps de la mort" i "cambres dels horrors" pels periodistes anglesos, escandalitzats pel fet que aquí es faci la "vista gorda" davant de tanta inhumanitat.

 

El que és més trist és que això ha estat possible amb la participació dels cristians de Catalunya, que "en consciència" han preferit ser més rics i poderosos que ser més cristians i més humans. El nostre poble, desorientat moralment, es trovaba en una cruïlla històrica: continuar sent famosos per la nostra inhumanitat o “quadrar-nos” i defensar els nostres valors cristians, al preu de ser més pobres i menys poderosos.

 

Avui Catalunya és menys cristiana i menys humana. El nou Estatut ens defineix com una nació pagana. No fa referència a la religió cristiana que és el fonament dels nostres drets i deures com a persones; ataca el fonament de la societat, marginant el matrimoni; i sobretot deixa el més feble entre nosaltres, el no nascut, del tot desprotegit: sense el dret a la vida. De fet, l’article 41.5 del nou estatut és del tot inconstitucional ja que contradiu l’article 15 de la constitució: “TOTS tenen dret a al vida”. De manera que aquest article hauria de ser el primer a “saltar” en la primera esmena que es faci del text (esmena que no hauria de tardar).

 

Una nació més pagana, és a dir una nació més inhumana. Cristians de Catalunya, ens hem precipitat vers una més gran inhumanitat de la que ja teníem i que ja ens ha fet famosos. "L'home recull allò que sembra". Que Déu ens ajudi a tots plegats.

 

Mossèn Joan Manuel Serra, prevere

 

NO sóc militant de cap partit, però els respecto tots. Sóc simplement cristià.

 

_________________

Intenció de la web i dels correus electrònics: despertar consciències adormides davant una situació desconeguda i amagada de inhumanitat seriosa: autèntics infanticidis a casa nostra (milers cada any), que ens estan fent tristament famosos arreu d’Europa i del Món. Aquest fet espantós, repetidament denunciat, no té cap ressò en els Mass Media a Espanya (ni a Catalunya, on es troba Ginemedex), de manera que la única via disponible és Internet. Passa la Veu!!

 

(imprimir)


Catalans(es), Tinguem seny, no ens precipitem vers la immoralitat!!
(Carta Oberta d'un prevere català a la Societat Catalana)
Carta oberta d’un prevere català a l'Església de Catalunya / crònica de la lluita

Avortament pe naixement parcial: un infanticidi "amb totes les de la llei".
 

CLÍNICA DELS HORRORS A BARCELONA, IMPUNE!

Aquest nou estatut, amb l'avortament
NO SI-US-PLAU!
BRITISH DOCTORS SEND WOMEN TO BARCELONA, FOR LATE ABORTIONS!!

Algunes respostes rebudes:
SI ELS CRISTIANS CALLESSIN, CRIDARIEN LES PEDRES!!

 

La realitat crua i dura del crim de l'assassinat de l'infant no nascut:

(Moviment provida, USA)

 

Aquesta pàgina vol despertar consciències adormides, davant una situació gravíssima!!
DIGUES NO. SEREM MENYS RICS I MENYS PODEROSOS, PERÒ SEREM MÉS HUMANS!!
Aquest nou estatut "blinda" el crim horrorós de l'avortament (art. 41.5), que ja s'està fent de manera escandalosament impune a casa nostra. Vénen d'arreu d'Europa a matar els fills i filles: DIGUEM NO!!
NO SÓC NI DEL PP NI D'ERC (partits que respecto), SÓC SIMPLEMENT CRISTIÀ!
(Per cert, prefereixo el 600 amb els dos nens, que un mercedes sense nens perquè els hem...)

 

Prefaci: resposta a dues objeccions habituals


No estimo Catalunya i per això demano el NO?
Resposta: Sóc català i estimo molt Catalunya. Precisament per això, em dol que es defineixi com una Nació immoral, on s'hi poden fer impunement crims que no es poden fer enlloc més d'Europa (la continuació de l'avortament lliure que de fet es fa actualment a Catalunya, queda "blindat" per l'article 41.5). Precisament perquè estimo Catalunya, voldria que Catalunya fos un referent mundial de humanitat i no de inhumanitat!!

 

Els cristians no tenim autoritat moral perquè hi ha hagut massa errors greus al passat? Nacionals catolicismes, una església còmplice de dictadures (l'església franquista a Espanya, durant 40 anys), la inquisició, la creu i l'espasa a les colònies, els capellans pederastes, etc, etc, etc.
Resposta: Si per haver comès errors greus, no es pogués parlar, ningú podria obrir la boca. De la mateixa manera que no seria just mirar sols els defectes o les pàgines fosques de la vida de una persona, sense veure tot el que hi ha de bo, que sovint és més que allò altre, tampoc no es just mirar sols les pàgines negres de l'Església. Hi ha també moltes pàgines glorioses. Una de les més glorioses potser: el fet que els drets i deures de cada individu avui, dels creients i dels no creients, es fonamenten en el concepte de la "dignitat de la personeta  humana", que és indiscutiblement un concepte cristià. A la Roma pagana, aquest concepte no existia i per això hi havia una bona part de la població que eren esclaus ("servus res est", "l'esclau es una cosa") sense drets de cap mena. Se'ls podia matar impunement, o fins i tot gaudir amb l'espectacle inhumà de la seva lluita a mort. També s'hi practicava amb molta naturalitat l'infanticidi, que consistia en deixar morir en nou-nat si no el volia el pare. Quan l'Imperi ja va ser cristià, es va humanitzar progressivament.

La persona, subjecte de drets i deures, és un concepte cristià fruit de la reflexió teològica sobre el misteri de Déu,  que és Pare, Fill i Esperit Sant: misteri infinit de VIDA i de comunió INTERPERSONAL; origen i font de tot el que existeix. Origen i font de la personeta humana, imatge i semblança d'aquest misteri infinit de VIDA I D'AMOR. Aquesta és la font inesgotable de l'amor diví que el cristià, a imitació de Crist, el Fill etern del Pare, ple del seu Esperit d'Amor, vessa sobre el món, en una lluita incansable per la Vida i la defensa dels més febles. Una lluita que sols acabarà quan arribi aquell Diumenge sense posta, quan la Humanitat sencera entrarà en el repòs i en el goig etern de Déu. Quan Déu eixugarà totes les llàgrimes dels ulls i ja no hi haurà més crits, ni sofriments, ni penes i la mort ja no existirà, perquè les coses d'abans hauran passat. Déu haurà fet que tot sigui nou (del llibre de l'Apocalipsi, capítol 21-22).
Així com el nen en el ventre de la mare no s'imagina la meravella que li espera a fora, així tampoc nosaltres no ens podem imaginar la meravella que ens espera més enllà del trànsit dolorós de la mort, que és la naixença a la VIDA per sempre.

 

Carta oberta d’un prevere català a l'Església de Catalunya / crònica de la lluita


Lluís Espinal, o la valentia de la fe
(testimoni admirable d'un jesuïta català, valent lluitador fins a la mort, per la justícia social i la Veritat que ens fa lliures)

Ignasi d'Antioquia: "M'estimo més morir en Crist que no regnar sobre els límits de la terra".
Catalans(es), Tinguem seny, no ens precipitem vers la immoralitat!!


 

Imatges del pelegrinatge diocesà / fragments de vídeo (castellano)
(Molt ben acollits al poble del nostre bisbe, Alboraia, tocant a València)
Coneix el sorprenent miracle eucarístic "dels peixets", característic d'Alboraia

 


Per a la contemplació / Para la contemplación

Una imatge val per mil paraules / una imagen vale por mil palabras

Imagen captada por Michael Clancy en el preciso momento en que el bebé Samuel Armas -de sólo 21 semanas de gestación- sostiene el dedo del médico Joseph Bruner desde el interior del útero de su madre. Fotografía captada durante una intervención fetal por espina bífida realizada en la Universidad de Vanderbilt en Nashville, Tennessee (EE.UU.) en agosto de 1999.


Dossier complert de la web en word:
 part1 (45 pàgines / 1,3MB), part2 (44 pàgines / 2,1MB), sencer (88 pàgines / 3,4MB)

Text Mare Teresa i Cas Horror Ginemedex / Cas Ginemedex i Aturem el Genocidi

Mare de Déu de la Font Santa. Castell de Subirats, mirador de Catalunya, presidint el Penedès..
(Himne a la Mare de Déu, sardana animada de l'aplec, imatges i fragments de vídeo)

 

Cançons Provida
Web: Vida Humana Internacional

Moviment Provida Internacional amb base als EE.UU. d'Amèrica
(espereu un minut per sentir la cançó un cop seleccionada)
(treure la música de fons, per escoltar les cançons)

(restaurar la música de fons)

"Por su dolorosa pasión, ten misericordia de nosotros y del mundo entero":
Vídeos de la web, con la música e imágenes de la adoración eucarística en EWTN
I, II, III, IV


Algunes respostes rebudes:
 

Música religiosa de fons, d'un recent pelegrinatge a Terra Santa


Full d'ajuda als immigrants, a Barcelona (edició especial per a l'estiu 2006)

Mn. Joan Manuel Serra i Oller, prevere -  e-mail: joan_manuel_s@hotmail.com

 

(ENTRAR)