UNA CATALUÑA MÁS RICA PERO MÁS INHUMANA (català)

 

Canciones provida. Web Vida Humana Internacional. Espera un minuto para oir la canción una vez seleccionada.

Avortament pe naixement parcial: un infanticidi "amb totes les de la llei".

Aborto por nacimiento parcial en Cataluña:
un infanticidio "con todas las de la llei".
Cristianos de Cataluña, hasta cuando callaremos??

 

¡¡Paremos el aborto ahora, YA!!

 

La realitat crua i dura del crim de l'assassinat de l'infant no nascut:

(Moviment provida, USA)

(Perquè mostrar fotos d'avortaments? Resposta de "Sacerdots a favor de la Vida". EE.UU. d'Amèrica)

 

Una madre soltera, en un fórum de la web Abort73.com:

 

"I am a single mother of one child and never in my life did the word abortion cross my mind. I would never kill a child. I love my son. This needs to become illegal in the whole world! We need to stop this from happening ever again. What in the world are these women thinking when they decide "okay I think I am going to kill my baby today" NO NO NO NO! Why? I really cannot grasp why they do it. This is a terrible thing. I can't even find the right word to describe how terrible this really is.
Lets stop this now.
"
-------------

"Soy una madre soltera de un niño y nunca en mi vida se me cruzó por mi mente la palabra ‘aborto’. Nunca mataría a un niño. Amo a mi hijo. ¡Esto debe llegar a ser ilegal en el mundo entero! Necesitamos parar esto para que no suceda nunca más. ¡Que piensan estas mujeres cuando deciden "creo que hoy voy a matar a mi bebé." NO NO NO NO! ¿Por qué? Realmente no puedo ni comprender porqué lo hacen. Esto es una cosa terrible. No puedo ni siquiera encontrar la palabra exacta para describir cómo es de terrible esto realmente.
Paremos esto ahora, ya!!"

 JOSEP LLIMONA I BRUGUERA  (1864-1934). El Desconsuelo. Delante del Parlamento de Cataluña.UNA CATALUÑA MÁS RICA PERO MÁS INHUMANA

 

Hoy Cataluña es más rica y algo más poderosa, pero también es más inhumana y más violenta. El estatuto anterior no recogía el derecho de la mujer embarazada a hacer lo que quiera, cuando quiera, con "su propio cuerpo", como viene a decir muy astutamente el artículo 41.5 del nuevo estatuto.

Hoy Cataluña se afianza como la capital del aborto en Europa. Hace tiempo que vienen de Londres, y de otros lugares de Europa, a hacer aquí aquello que allí todavía es un crimen penalizado: auténticos infanticidios legales de criaturas a punto de nacer: 7, 8 y hasta 9 meses. En unas clínicas de la parte alta de Barcelona (la más famosa: GINEMEDEX, C. Dalmases, 61, cerca d’Escoles Pies / Paseo Bonanova), calificadas de "campos de la muerte" y "cámaras de los horrores" por los periodistas ingleses, escandalizados por el hecho que aquí se haga la "vista gorda" ante de tanta inhumanidad.

Lo que es más triste es que esto ha sido posible con la participación de los cristianos de Cataluña, que "en conciencia" han preferido ser más ricos y poderosos que ser más cristianos y más humanos. Nuestro pueblo, desorientado moralmente, se encontraba en una encrucijada histórica: continuar siendo famosos por nuestra inhumanidad o “cuadrarnos” y defender nuestros valores cristianos, al precio de ser más pobres y menos poderosos.

Hoy Cataluña es menos cristiana y menos humana. El nuevo Estatuto nos define como una nación pagana. No hace referencia a la religión cristiana que es el fundamento de nuestros derechos y deberes como personas; ataca el fundamento de la sociedad, marginando el matrimonio; y sobre todo deja al más débil entre nosotros, al no nacido, del todo desprotegido: sin el derecho a la vida. De hecho, el artículo 41.5 del nuevo estatuto es del todo inconstitucional puesto que contradice el artículo 15 de la constitución: “TODOS tienen derecho a al vida”. De forma que este artículo debería ser el primero en “saltar” en la primera enmienda que se haga del texto, que no debería tardar en llegar.

Una nación más pagana, es decir una nación más inhumana. Cristianos de Cataluña, nos hemos precipitado hacia una más grande inhumanidad de la que ya teníamos y que ya nos ha hecho famosos. "El hombre recoge aquello que siembra". Que Dios nos ayude a todos.

Padre Joan Manuel Serra, presbítero

 

NO soy militante de ningún partido. Pero los respeto todos. Soy simplemente cristiano.

 

_________________

Intención de la web y de los correos electrónicos: despertar conciencias adormecidas ante una situación desconocida y escondida de seria inhumanidad: auténticos infanticidios en nuestro país (miles cada año), que nos están haciendo tristemente famosos por todas partes, en Europa y el mundo entero. Este hecho espantoso, repetidamente denunciado, no tiene ningún eco en los medios de comunicación ni en España (ni en Cataluña donde se encuentra Ginemedex), de forma que la única vía disponible es Internet. Pasa la Voz!!


 

(imprimir: text en word)


Catalans(es), Tinguem seny, no ens precipitem vers la immoralitat!!
(Carta Oberta d'un prevere català a la Societat Catalana)
Carta oberta d’un prevere català a l'Església de Catalunya / crònica de la lluita

Avortament pe naixement parcial: un infanticidi "amb totes les de la llei".
 

CLÍNICA DELS HORRORS A BARCELONA, IMPUNE!

Aquest nou estatut, amb l'avortament
NO SI-US-PLAU!
BRITISH DOCTORS SEND WOMEN TO BARCELONA, FOR LATE ABORTIONS!!

Algunes respostes rebudes:
SI ELS CRISTIANS CALLESSIN, CRIDARIEN LES PEDRES!!

 

Aquesta pàgina vol despertar consciències adormides, davant una situació gravíssima!!
DIGUES NO. SEREM MENYS RICS I MENYS PODEROSOS, PERÒ SEREM MÉS HUMANS!!
Aquest nou estatut "blinda" el crim horrorós de l'avortament (art. 41.5), que ja s'està fent de manera escandalosament impune a casa nostra. Vénen d'arreu d'Europa a matar els fills i filles: DIGUEM NO!!
NO SÓC NI DEL PP NI D'ERC (partits que respecto), SÓC SIMPLEMENT CRISTIÀ!
(Per cert, prefereixo el 600 amb els dos nens, que un mercedes sense nens perquè els hem...)

 

Prefaci: resposta a dues objeccions habituals


No estimo Catalunya i per això demano el NO?
Resposta: Sóc català i estimo molt Catalunya. Precisament per això, em dol que es defineixi com una Nació immoral, on s'hi poden fer impunement crims que no es poden fer enlloc més d'Europa (la continuació de l'avortament lliure que de fet es fa actualment a Catalunya, queda "blindat" per l'article 41.5). Precisament perquè estimo Catalunya, voldria que Catalunya fos un referent mundial de humanitat i no de inhumanitat!!

 

Els cristians no tenim autoritat moral perquè hi ha hagut massa errors greus al passat? Nacionals catolicismes, una església còmplice de dictadures (l'església franquista a Espanya, durant 40 anys), la inquisició, la creu i l'espasa a les colònies, els capellans pederastes, etc, etc, etc.
Resposta: Si per haver comès errors greus, no es pogués parlar, ningú podria obrir la boca. De la mateixa manera que no seria just mirar sols els defectes o les pàgines fosques de la vida de una persona, sense veure tot el que hi ha de bo, que sovint és més que allò altre, tampoc no es just mirar sols les pàgines negres de l'Església. Hi ha també moltes pàgines glorioses. Una de les més glorioses potser: el fet que els drets i deures de cada individu avui, dels creients i dels no creients, es fonamenten en el concepte de la "dignitat de la personeta  humana", que és indiscutiblement un concepte cristià. A la Roma pagana, aquest concepte no existia i per això hi havia una bona part de la població que eren esclaus ("servus res est", "l'esclau es una cosa") sense drets de cap mena. Se'ls podia matar impunement, o fins i tot gaudir amb l'espectacle inhumà de la seva lluita a mort. També s'hi practicava amb molta naturalitat l'infanticidi, que consistia en deixar morir en nou-nat si no el volia el pare. Quan l'Imperi ja va ser cristià, es va humanitzar progressivament.

La persona, subjecte de drets i deures, és un concepte cristià fruit de la reflexió teològica sobre el misteri de Déu,  que és Pare, Fill i Esperit Sant: misteri infinit de VIDA i de comunió INTERPERSONAL; origen i font de tot el que existeix. Origen i font de la personeta humana, imatge i semblança d'aquest misteri infinit de VIDA I D'AMOR. Aquesta és la font inesgotable de l'amor diví que el cristià, a imitació de Crist, el Fill etern del Pare, ple del seu Esperit d'Amor, vessa sobre el món, en una lluita incansable per la Vida i la defensa dels més febles. Una lluita que sols acabarà quan arribi aquell Diumenge sense posta, quan la Humanitat sencera entrarà en el repòs i en el goig etern de Déu. Quan Déu eixugarà totes les llàgrimes dels ulls i ja no hi haurà més crits, ni sofriments, ni penes i la mort ja no existirà, perquè les coses d'abans hauran passat. Déu haurà fet que tot sigui nou (del llibre de l'Apocalipsi, capítol 21-22).
Així com el nen en el ventre de la mare no s'imagina la meravella que li espera a fora, així tampoc nosaltres no ens podem imaginar la meravella que ens espera més enllà del trànsit dolorós de la mort, que és la naixença a la VIDA per sempre.

 

Carta oberta d’un prevere català a l'Església de Catalunya / crònica de la lluita


Lluís Espinal, o la valentia de la fe
(testimoni admirable d'un jesuïta català, valent lluitador fins a la mort, per la justícia social i la Veritat que ens fa lliures)

Ignasi d'Antioquia: "M'estimo més morir en Crist que no regnar sobre els límits de la terra".
Catalans(es), Tinguem seny, no ens precipitem vers la immoralitat!!


 

Imágenes del peregrinaje diocesano / fragmentos de video (català)

(Muy bien acogidos en el pueblo de nuestro obispo, Alboraya, tocando a Valencia)
Conoce el sorprendente milagro eucarístico "dels peixets", característico de Alboraya

----

Únete al Yahoo Group: "Aborto Nunca más". 
Pasa la voz!! Acabemos con el aborto para siempre!!

 


Per a la contemplació / Para la contemplación

Una imatge val per mil paraules / una imagen vale por mil palabras

Imagen captada por Michael Clancy en el preciso momento en que el bebé Samuel Armas -de sólo 21 semanas de gestación- sostiene el dedo del médico Joseph Bruner desde el interior del útero de su madre. Fotografía captada durante una intervención fetal por espina bífida realizada en la Universidad de Vanderbilt en Nashville, Tennessee (EE.UU.) en agosto de 1999.


Dossier complert de la web en word:
 part1 (45 pàgines / 1,3MB), part2 (44 pàgines / 2,1MB), sencer (88 pàgines / 3,4MB)

Text Mare Teresa i Cas Horror Ginemedex / Cas Ginemedex i Aturem el Genocidi

Mare de Déu de la Font Santa. Castell de Subirats, mirador de Catalunya, presidint el Penedès..
(Himne a la Mare de Déu, sardana animada de l'aplec, imatges i fragments de vídeo)

 

 

Canciones Provida
Web: Vida Humana Internacional

(espera un minuto para oir la canción una vez seleccionada)

(quitar música de fondo para escuchar las canciones)

(restaurar música de fondo)

 

 

Algunes respostes rebudes:
 

Música religiosa de fons, d'un recent pelegrinatge a Terra Santa


 

 

Mn. Joan Manuel Serra i Oller, prevere / e-mail: joan_manuel_s@hotmail.com

 

(ENTRAR)